Зелен лимон

46.00 ден230.00 ден

Исчисти

Дополнителни Информации

грамажа

1 kg., 200 gr., 250 gr, 300 gr., 400 gr., 500 gr., 600 gr., 700 gr., 800 gr., 900 gr.