На попуст!

MERCATO КОШНИЦА 1

510.00 ден

1 кг домат

1 кг краставица

1 кг зелена пиперка

1 макало од лук класик (од Рајска градина)

2 кг тиква

1 кг органско јаболко Ајдарет екстра класа

к’цана кратовска сол

Нема во залиха

Категорија: