На попуст!

MERCATO КОШНИЦА 3

1,150.00 ден

1 тегла мед со саќе

1 кг органски јаболка Ајдарет супер екстра класа

1 органски цејлонски цимет (од Био Космос)

1 путер од лешници (од Био Космос)

1 органска хељда

к’цана кратовска сол

Нема во залиха

Категорија: