На попуст!

MERCATO КОШНИЦА 2

610.00 ден

1 кг кратовски компир

1 кг органско јаболко Ајдарет екстра класа

1 кг кратовски круши

1 макало со лук класик (од Рајска градина)

599 мл ладно цедено маслиново масло Монини

к’цана кратовска сол

Нема во залиха

Категорија: