Нарачки

Нарачки се примаат секој ден од 7:30 до 17:00 ч., а доставата е од 17:00 до 20:00


Со сметка над 500 ден доствата е бесплатна за регионот на Тафталиџе 1 и 2, Карпош 1,2,3,4, Козле, Капиштец, а за другите населби доставата е 100 ден за сметка над 500 ден